Sivut

keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Maanantaiflunssa

Ei miesflunssa vaan maanantaiflunssa. Se mua vaivaa. Jo kolmatta maanantaita putkeen heräsin yöllä siihen, et lima valuu kurkkuun, hengitys kulkee vaan toisesta sieraimesta ja kurkussa pistelee. Miten voi olla, et tää tapahtuu joka kerta sunnuntain ja maantain välisenä yönä? Sit viikon keräilen itteeni kasaan vaan tullakseni uudelleen kipeeks. Mitä ihmettä nyt taas? Tällä kertaa tuntuu kyllä siltä et päivän keräily tais riittää ja tänään pääsee jo pumppiin, jes!

Sain tänään kandin ”valmiiks”. Eli nyt se on äitillä tarkistuksessa kirjotusvirheiden ja ymmärrettävyyden osalta. Ja sit mä vaan lykkään sen mun kandiohjaajan sähköpostiin, halus se tai ei.   Ja sit oottelen et josko tää herra ehtis/jaksais/muistais kommentoida sitä.

Ton äskesen osan ehin kirjottaa tiistaina. Sit tajusin mitä kello oli ja lähdinkin maantiekiitäjänä sinne pumppiin. Ja ehdin loistavsti!

Tänään kävin aamulla tekemässä tentin ja sen jälkeen koitin opiskella perintäkirjaa töitä varten. Hoidan siis meidän toimiston perintää, mut mulla ei oo mitään koulutusta siihen. Eikä mua oo perehdytetty siihen sen kummemmin. Lähinnä hyppäsin altaan syvään päätyyn uimataidottomana sillon ku tota touhua alottelin. Nyt oon saanu vähän juonesta kiinni, mut aika ei taho riittää kaikkiem asioiden selvittelyyn ja monen lain lukemiseen kun on sitä muutakin puuhaa päivittäin. Tästä on sit seurauksena ollu se et opin virheistä. Sinänsä hyvä, mut äärettömän raskasta. Ja ahdistavaa, kun ei tiedä, eikä osaa, eikä keltään voi oikeen kysyä kun kukaan ei myöskään toimistolla tiiä. Koita sit siinä palvella asiakkaita. Nytkin mulla on ties kuinka monta konkurssivalvontaa ja maksusuunnitelman tarkistusta jonossa. Ja läjä velkasaldotiedusteluja. Voitteko ihmiset pliis pitää raha-asianne kunnossa?

Huomenna taas härkää sarvista ja perjantaina extra duunipäivä!

2 kommenttia:

  1. Mitähän sinulle mahtaa kuulua?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kysymästä, hyvää kuuluu! Itse asiassa valmistuin juurikin 10.6. kauppatieteiden kandidaatiksi, yaas! Samassa paikass edelleen hommissa ja vapaa-aikana könyän metsissä.

    VastaaPoista