Sivut

perjantai 2. kesäkuuta 2017

Päivä 28

Jos tähän risukasaan vielä muutama risu mahtuu, niin ne tänne sitten tulee. Mulle nousi kuume. Viime yönä. Ihan varottamatta.

Kuumeen ansiosta oon ollu huonovointinen koko päivän. Pamolit laskee sitä väliaikasesti, mut antibiootit ei oo vielä purru. Rakosta en ees haluu mainita enää. Kipeä, kipeä, kipeä. Sain myös sen mulle pahoinvointia aiheuttavan viruslääkkeen ja pahoinvoinninestopillereistä huolimatta olo on etova. En oo sentään oksentanu suuhun, niin kun viimeviikolla. Itse virustahan ei mussa ees enää oo, mutta kerta kiellon päälle on kuulemma hyvä taktiikka viruslääkkeiden kanssa.

Sytomegalovirus oli vähän nostanut päätään, mut sekin pitäis nujertua näliaikasesti tolla samalla lääkkeellä tullakseen sit kunnolla esiin myöhemmin. Nyt se arvo oli niin, pieni, ettei sellasia kuulemma tarvii vielä ees hoitaa.

Viikonlopuks sain käskyn liikkua mahdollisismman vähän. Katotaan miten rakko reagoi. Ja jos maanantaina pn yhtä surkee vointi kun tänään, niin tilantaan niitä jotain kantasoluja verikeskuksesta ja katotaan auttaisko ne yhtään.

Näin monien takapakkien jälkeen olis vähitellen syytä alkaa olon koheta ryminällä. Mut se ei taida harmi vaan olla mahollista. Hiljaa hyvää tulee vai miten se meni?

6 kommenttia:

  1. Ikäviä kuulumisia. Toivottavasti olosi paranee pian ja jaksat taas lähteä liikkeelle. Onko sinulla vielä yhden hengen huone? Voisiko katetri helpottaa oloasi? Nyt partiolaisen sisulla eteenpäin. Halauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi myöhässä vastailen, mutta joo oon koko ajan saanu olla yhen hengen huoneessa. Tossa välillä olin oikeestaan tehohoidossa, mut vaan täällä osastolla, kun osataan parhaiten hoitaa just mun ongelmia. Ei tästä lääke- ja vessarumbasta tosin tulis vieläkään mitään jos en olis yksin.

      Poista
  2. Toivottavasti alkaisi jo aurinko paistamaan pikku hiljaa tohon vaivaan. Onko lääkäri sanonut, että tuleeko kantasolupotilaille usein tuollaista vaivaa siitä lääkkeestä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää rakkovaiva on tosi yleinen just ton syklofosfamidin takia. Oikeestaan yks lääkäri sano, et olis enemmänkin ollu ihme, jos sitä ei olis tullu. Tää vaan meni keskimäärästä pahemmaks.

      Poista
  3. Tsemppiä liikkumattomuuteen ja toivottavasti olosi lähtisi pian kohenemaan! Yritä löytää vaikka jostain nettitv:sta jotain viihdyttävää katseltavaa, jos edes hetkeksi saisit ajatukset muualle kurjasta olosta. Pidetään peukkuja, että vointisi muuttuu pian paremmaksi. Jaksamista Karo! -maitoviiksi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt parin viikon jälkeen alkaa jo olla jo sellanen oli, että telkkaria pystyy kattomaankin :)

      Poista