Sivut

sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Päivä 30

Luulin etten pysty ees päivittämään tänään, oli aamupäivällä niin paha olla. Blogin kirjottaminen ei ois tullu kyseeseenkään.

Kuume sahas yöllä ja aamulla kolmekasin ja kolmeysin välillä. Syke oli levossakin 130. Vatsa oli ja on edelleen turvonnut ja tosi kipee. Tuntuu etten saa keuhkoja vedettyä täyteen. Virtsavaivat on sentään ehkä pikkiriikkisen helpottamaan päin. Nyt iltaa kohden kuumekin on laskenut.

Huomenna otetaan keuhkoista ja vatsasta kuvat. Toivon, että joku syy kivulle löytyis. Toivon myös et jotkut noista mun neljistä veriviljelyistä voitais vihdoin vastata ja tiedettäis ehkä mikä virus tai bakteeri mulla on ja voitais alkaa hoitaa sitä.

Käden kanyylikin putos eilen illalla ja laitettiin sit heti uus, joka on muuten ihan hyvä, mutta. Aina kun siihen laittaa jotain muuta kun nestettä tai antibioottia, niin se kirvely on jotain ihan uskomatonta. Tuntuu siltä kun suoni palais ja rannetta väännettäis poikki. Joku vatsalääkekin sattu niin paljon et vaan itkin ja hoin hoitajalle ettei mul oo mitään hätää, et sattuu vaan niin siks itken. Et oon ihan ok muuten. Vaikken silmiä auki pitänykkään niin musta tuntu et se meinas alkaa myötätunnosta. Ainakin vähän kuulosti siltä.

Illalla kun porukat kävi, niin käytiin hoitajan kannustamana sairaalan pihalla haukkaamassa happea. Ja mä kävelin pihalle ja takas! Tai no laahustin, mut anyway. Piristi mieltä ainakin. Toivottavasti ei aiheuttanut mitään takapakkeja minkään suhteen.

Huomista mielenkiinnolla odottaen.

Ps. Se Demi-lehti on nyt kaupoissa, missä on se mun haastattelu. En siis ite oo sitä kirjottanu, vaan annoin skypen välityksellä haastattelun ja toimittaja teki jutun.

3 kommenttia:

  1. Kiitos kun jaksoit päivittää blogiasi tänäänkin. Luen kuulumisesi joka päivä ja olin kovin huolestunut odottaessani tämän päivän päivitystä. Ymmärrän oikein hyvin, ettei aina pysty tai jaksa kirjoittaa. Mutta siltikin huolestun kovin. Kunpa lääkärit saisivat selville vaivojesi syyn ja osaisivat hoitaa sinut kuntoon. Toivottavasti ensi yö on parempi kuin edellinen.
    - Muumimamma

    VastaaPoista
  2. Toivotaan ja uskotaan, että tämä on nyt se aallonpohja, josta suunta on vain parempaan. Hyvä peruskunto alla varmasti mahdollistaa sen, että kroppasi silti toipuu ja paranee samaan aikaan, vaikka nyt vointi onkin heikko. Aurinko paistaa vielä ja sitten se tuntuu niin uskomattoman ihanalta, ettei sua pysäytä mikään. Voimia tähän hetkeen!

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille! Toipumisen tiellä ollaan nyt jo melkoisen vahvasti :)

    VastaaPoista