Sivut

tiistai 6. kesäkuuta 2017

Päivä 32

Ultrassa selvis aamulla et maksassa on verenkiertohäiriö. Siihen mulla meneekin jo lääke. Neljä kertaa vuorokaudessa, kolme tuntia kerrallaan. Lisäks labroista selvis kaiken maailman puutostiloja. Kalium ja proteiini nyt ainakin. Niihinkin saan lääkettä. Virtsaongelmiin saan nyt parin viikon sisällä neljä kertaa sellasia mese-soluja. Niitten pitäs olla erikoistunu parantamaan kudosvaurioita. Turvotukseen nesteenpoistajaa kolmesti päivässä.

Maksan korjaantuminen voi kuulemma viedä parista viikosta kuukauteen, mikä meinaa sitä etten pääse kotiin ennen kun se on kunnossa, kun ne tiputukset on niin usein ja pitkiä.

Nyt koitan kaivaa taas jostain positiivisuuden ja tsempata. Mut siihen voi mennä hetki. Ja kerätä kans voimia. En uskalla luvata, että joka päivä tästä eteenpäin postailisin, mutta tiedätte ainakin että elossa ja hoidossa ollaan. Nyt vaan tuntuu parhaalta keskittyä täysillä paranameniseen. Ties mikä fiilis huomenna sitten onkaan.

Ja saan myös supiksen takasin. Tällä hetkellä mulla on kanyylit molemmissa käsissä ja olo on aikalailla rampa.

10 kommenttia:

  1. Nyt kyllä koitellaan. Mutta pääasia, että selvisi vaivat. Ajan kuluttaminen siellä on varmaan vaikeaa. Voimia!

    VastaaPoista
  2. Keskitä voimasi parantumiseen. <3
    - muumimamma

    VastaaPoista
  3. Kysy lääkäriltä myös kotisairaalavaihtoehtoa. Siinä lääkkeet tuodaan kotiin ja tiputetaan siellä.

    VastaaPoista
  4. 💛❤️ paljon tsemppiä, oot rakas!

    VastaaPoista
  5. Ainakin nyt sait selvitettyä maksan pulman ja aloitettua lääkityksen siihen. Tosiaan kun olosi ja vointisi kohenee, niin voit yrittää päästä mini"lomalle" kotisairaanhoidon turvin.
    Keskitä voimasi paranemiseen. -maitoviiksi

    VastaaPoista
  6. Miten tästäkin nyt tykkäisi! Poloisella ei hyvä olo ollenkaan. Pidä yllä sun hyvää asennetta niin selvität tämän mörön. Itkee saa jos itkettää - voi helpottaakin, mutta taistelussa ei saa antaa periksi tuumaakaan.

    VastaaPoista
  7. Toivottavasti voit jo paremmin!!!

    VastaaPoista
  8. Toivottavasti vointisi on jo kohenemassa!

    VastaaPoista
  9. Löysin blogisi Demin kautta ja urakoin kaikki postauksesi läpi. Eihän tuota asennetta voi kuin ihailla. Nyt vaan tsemppiä ja voimia parantumiseen, sä selviät kyllä!
    Terveisin: uusi lukijasi, suunnistajatyttö Uudeltamaalta ❤

    VastaaPoista
  10. Kiitos kaikille! ❤️ Periksi en antanut, vaikka monta kertaa sanoin et tuntuu siltä etten jaksa enää. Mut se oli vaan voimakas tunne kun olin niin huonona. Tai ei se ollut "vaan" tunne, mutta kumminkin. Sisimmässä en antanut periks enkä anna ikinä missään muussakaan tilanteessa!

    VastaaPoista