Sivut

lauantai 22. huhtikuuta 2017

Mökkilaiffii

Mökillä piiitkästä aikaa! Viime visiitistä onkin vierähtäny puolisen vuotta. Kyllä mä vaan nautin kun saa katella vaahtoovaa merta ja kuunnella ton jäätävän kovan tuulen ujellusta. Ja saunoo, ja käpsytellä metässä.

Johonkin pisteeseen asti tää mökkielämä on aivan ihanaa, unelmaa suorastaan, mut kyllä mussa elää vahvana myös se puoli, joka haluu koko ajan tehdä jotain ja kaipaa kaupungin kiirettä. Se tulee onneks esiin yleensä vasta sunnuntaisin. Siis jos perjantaina on saavuttu paikanpäälle.

Olin suunnitellu et teen tänne suunnistusradan pullautuskartalle. Se on siis sellanen vähän niinku suunnistuskartta, mut ei sit kumminkaan. No se ei sit yllätys yllätys sujunukkaan ihan niinku mä olin pienessä päässäni suunnitellu. Kaikki vaikeudet alko jo kartan tulostamisesta, mut eipä siitä sen enempää. Rastien vieminenkin aiheutti meinaan ihan kiitettävän seikkailun.

Oikeestaan voisin listata tähän asiat jotka rastien viemisessä onnistu:

1. Löysin takas mökille
2. 2/10 rastia on varmasti oikeessa paikassa

Ja kaikki muu menikin sitten semisti pieleen. Vinkkinä voin sanoo, että ainakin kannattaa tulostaa tarkka kartta ja mielellään vielä mittakaavaan. Eikä syödä pupuneidin hedelmärakeita ennen lähtöä. Niistä voi meinaan alkaa heittää päässä ihan ku ois vahvoja kipulääkkeitä syöny. Terveisin Karoliina, joka haahuili muutaman ylimääräsen kiekuran tuolla kallioilla sen takia.

Vaikka en ookkaan koskaan ollu noin kujalla suunnistaessa, niin maisemat oli kyllä ihan mahtavat. Avokalliota, mäntymetsää, auringonpaistetta ja merta. Jos ois ollu vielä oikee suunnistuskartta, niin sithän olis ollu jo vähän liian täydellistä. Pieni epätäydellisyys on vaan hyvästä.

Kevään ekat grilliruoat taitaa myös päätyä tänään mun vatsaan. Ainakin niin houkutteleva tuoksu tuolta grillistä tänne sisään leijailee, että on varmaan pakko alkaa kattaa pöytää.

Ja hei, enää neljä kokonaista päivää jäljellä! Hetken verran saa vielä nauttia ulkoilmasta. Ja vaikka teillä ei ookkaan samanlaista eristystä tiedossa, niin muistakaa silti nauttia just tästä hetkestä. Just nyt on hyvä olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti