Sivut

maanantai 16. tammikuuta 2017

Paranemaan päin

Olo alkaa olla aikas hyvä. Kurkussa enää pientä karheutta. Kuumekin pysyny poissa.

Täällä on ollu tänään aikamoista härdelliä. Joku kandiryhmä saanu ihan kunnon hässäkän aikaseks. Lisäks vakkarihoitajia on kipeenä ja tuurarit kehissä. Koko osasto ihan sekasin. Lääkärit myöhästelee, hoitajat myöhästelee, ruoat myöhästelee. Onneks täällä ei oo itellä kiire mihinkään. 

Antibiootit jatkuu toistaseks määrittelemättömän ajan kolme kertaa päivässä. Suonensisäsesti. Mulla on siis joku bakteeri, joka on peräsin mun omalta iholta. Joku naarmu tai hankauma mistä se on päässy sit verenkiertoon. Aika herkkää touhua. Sairastutan ite itteeni.

Eipä muuten mitään erityistä kerrottavaa oo. Kavereita on ikävä. Onneks kahtena iltana on kaks ihanaa käyny morjenstamassa. Kaulahuivi edistyy ja kirjasta loppuu pian sivut. Huonekaverin kanssa parannetaan maailmaa ja tilaillaan hoitajien kiusaks koko ajan toiveruokia.

Kuluu se aika täälläkin. Nyt vaan sormet ristissä et crp olis huomenna jotain muuta kun 143. Mielummin vähemmän. Ja leukkarit noususuuntaset. Vois päästä joskus kotilomille jos toiveet toteutuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti