Sivut

maanantai 6. maaliskuuta 2017

Kaulapussi olikin olkalaukku

Tänään se tapahtu. Pääsin sisään osastolle. Ja uus kuuri alko. Johan tässä on melkeen kuukaus sompailtukin sen asian suhteen. Olo on vähintääkin helpottunu, kun asiat menee eteenpäin. Mutta eipä tällä(kään) kertaa vältytty kommelluksilta. Yks hoitaja huikkaskin, et millon mulla ois menny joku juttu suunnitelmien mukaan. Niimpä. En muista.

Kaikki siis alko jo perjantaina, kun olin täällä osastolla päiväkäynnillä. Yks hoitaja pesi ton supiksen alueen, niinkun pitikin. Huomasin jo siinä pestessä, et kirvelee jonkun verran kun sitä desinfiointiainetta meni teipin alla olleelle iholle. Sitten viikonlopun aikana yks kulma tosta teippihässäkästä alko kuumottaa, kirvellä ja punottaa. Tänään sit mainitsin asiasta hoitajille ja lääkärille. Eipä siinä. Kukaan ei oikeen sanonu juuta eikä jaata.

Mut sit yhtäkkiä, ihan out of nowhere, just kun yks hoitaja oli laittamassa kortisonia mulle sinne kanyyliin, niin lääkäri pärähtää paikalle ja sanoo et se olis nyt semmonen juttu et kortisoni säilöön ja mä lähen kiireellisenä alakertaan hankkimaan itelleni uuden kanyylin. Ja niin sitä sit mentiin hetken päästä viimesetkin hiuksentyngät sojossa. Lopputuloksena oli aika raisun näkönen rintakehä, ihan oudosti laitettu supis ja vasemman olkapään ja kyljen pistävä kipu. Siis ne hanat menee suoraan mun kainaloon. Mikäköhän oli ajatuksena, kun tätä supista aseteltiin? Ei ainakaan käytännöllisyys.

Olkapään ja kyljen kipu pahenee aina liikkuessa. Muuten se on melkeen siedettävää. Vähän pelottaa et jos se johtuu tästä lääkkeestä ja jos se joudutaan lopettaan. Toivottavasti olis vaan joku ohimenevä lihaskramppi. Harmittaa vaan kun oisin tänäänkin jaksanu käpsytellä osastoa ympäri vaikka sata kertaa, mut kylki ja olkapää sattu niin paljon et jouduin aika pian palaamaan huoneeseen.

Ja muuten, se kaulapussi olikin tollanen ehkä noin minuutin välein ääntä pitävä olkalaukku. Pitää varmaan pyytää korvatulpat yöks. Toi on meinaan just niin tihee ääni, ettei kerkee nukahtaa niitten välillä.

Panadolin tehoa odotellen

4 kommenttia:

  1. Tuossa alla on tuo toiminnot: aika vaikea sanoa, että "tykkää" kun nuori neitonen käy ankaraa ja tuskallista ruljanssia läpi. Mukavasta kirjoitustyylistäsi ja positiivisestä asenteestasi taas ei voi olla tykkäämättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä jossain vaiheessa tulee vielä sellanen postaus mistä voi tykätä :)

      Poista
  2. Sitähän tässä odotetaan molemmat peukut pystyssä. Tsemppiä vaan niin etköhän sinä sen mörön kukista!

    VastaaPoista