Sivut

tiistai 7. helmikuuta 2017

Kuuri käyntiin

Tänään oli määrä olla sairaalalla puol kasilta. Ei siis ollu tiedossa nautinnollisen pitkiä yöunia. Ja lyhensin niitä vielä omatoimisesti toisesta päästä. Pyörin meinaan kolme tuntia sängyssä. Siis kolme. Miettikää mitä kaikkee sais kolmessa tunnissa aikaan. Vaiks mitä. Mut mitä mä sain aikaan? Silmäpussit, janon ja vessahädän. Saavutus sekin tosin.

Näin myös koko yön painajaisia. Aluks olin joku narkkari ja etsintäkuulutettu. Pistelin reisiin piikkejä. Sit yhtäkkiä sairastin leukemiaa keskiaikasessa sairaalassa. Kiviset sängyt ja hoitomuotona hampaitten repiminen. Ei ollu herkkua se. Ai että tuntu hyvältä päästä oikeeseen sairaalaan hoidettavaks. Eikä mihin tahansa, vaan yhteen Suomen parhaimmista.

Tyksissä  sain heti huvipuistorannekkeen käteen ja ilopillerin suuhun. Hoitajaslangilla. Suomeks se sairaalaranneke ja rauhottava. Kasin jälkeen alettiin taas imee selkäydinnestettä. Ja nyt onnistu ekalla. Ihan ihme juttu. Mut sitä tuli. Ei ihan suihkuamalla mut hyvin kuitenkin. Ihan tiedoks et ei sitä kuulu kyllä suihkutakkaan, haha. Nopee ja kivuton toimenpide, jälkeen.

Sit vielä kaks sytostaattipussia suoneen. Toinen oli punasta ja toinen väritöntä. Välissä huuhtelunestettä. Kaheltatoista oltiin jo kotona syömässä läskisoosia. Ei jatkoon, ainakaan kovin usein. Vaiks oli se kerran ihan hyvää.

Iltapäivällä käpsyttelin ja liukastelin jonkun tunnin verran ulkona. Vitsi et oli kylmä. Sai kääriytyä villavilttiin yli tunniks sen jälkeen lämmittelemään. Ja ei, en ollu teini ja kulkenu tennareilla nilkat paljaana. Mulla oli ihan kunnon varusteet.

Kävellessä keksin myös aika loistavan pelastautumiskeinon illan pakastimen antimet -aterialta, mikä sekin olis oikeesti varmaan ollu ihan syötävää. Mummun jauhelihakastikkeen meinaan. Sovittiin ruokatreffit niille illaks. Ja mä pääsin ku koira veräjästä. Ja sain vielä mukavaa seuraa kaupan päälle. Ei huono diili. Ainoo vaan et sanoin siellä et en oo ollu sairaalassa pitkään aikaan yötä ja vaiks koputin puuta, niin silti tuntuu kurkussa ylhäällä vähän karheelta. Shit. Shit. Shit. Pohdittiin kyl kotona et voi johtuu hyvin myös kylmästä ja kuivasta ilmasta. No se jää nähtäväks.

Nyt kuumaa juomaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti