Sivut

sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Tavoitteena osallistuminen

Googlasin eilen et millä meriiteillä saa osallistua elinsiirtoirhelijoiden SM-, EM, ja MM-kisoihin. Luuytimen siirto eli kantasolusiirto oikeuttaa osallistumaan. Jes! Lisäks iskäkin pääsee omaan sarjaansa kun se on luovuttaja.

Suunnistusta ei ollut tarjolla,  mut esimerkiks lähes kaikki yleisurheilulajit oli kilpalajeina. Seuraavat MM-kisat on tän vuoden jälkeen vissiin vuonna 2019. Sinne vois tähdätä. En kyllä tiiä pitääkö eka pärjätä Suomessa, mut ompahan tavote asetettu. Tai ehkei tavote, mut unelma. Unelma, jonka saavutan jos saan uuden ja leukemiavapaan elämän kantasolusiirrolla.

Aamulla sain inspiraation maalaamiseen, kun selailin viimevuoden kuvia. Ehdin kyllä vaan tekemään lyijykynällä suunnitelman. Sen jälkeen en oo jaksanu maalaamista jatkaa. Mahan turvotus ja hiukan ällö fiilis tekee sohvasta hyvän paikan. Hyvän hahmotelman sain kuitenkin aikaseks.

Huomenna Tyksiin käymään. Vitsi, oispa siellä joku erikoislääkäri paikalla. Mulla on sairaasti kysymyksiä siirrosta ja sen onnistumisesta ja kaikesta. Tuntuu et ajatukset pyörii selviytymisessä taas enemmän kun aikoihin. Oon tainnu lukea liikaa artikkelita netistä kaikilla mahollisilla kielillä ja hakusanoilla. Nyt tartteisin kunnon faktoja pöytään.

Kuumeettomuudesta nauttien

2 kommenttia:

  1. Moi taas! Oletko jo liittynyt Facebookissa ryhmään "Lymfooma ja leukemia Suomi"? Siellä on jäsenenä monia kantasolusiirron saaneita ja myös siirtoa odottavia henkilöitä ja heidän läheisiään. Mielenkiintoisia keskusteluja myös ollut aiheesta, kun tekstejä selaa taaksepäin. Lisäksi kantasolusiirtoa odottaville on myös oma suljettu ryhmä Fb:ssä: "Allogeeninen kantasolujensiirtoverkosto." Sieltä saa varmaan hyviä neuvoja ja ajatuksia siirron saaneilta ja/tai muilta siirtoa odottavilta.
    Hyvää alkavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
  2. Joo molemmissa ryhmissä oon! Kiitos vinkeistä ja samoin sulle :)

    VastaaPoista