Sivut

lauantai 20. toukokuuta 2017

Päivä 15

Heti aamulla herätessä tuntu et on parempi olo kun eilen. Ei ollu samanlainen heikko fiilis enää. Mikään paikka ei erityisemmin sattunu ja ruokakin maistu. Naama vaan oli kirkuvan punanen. Tai poskista ehkä jopa vähän liila.

Vatsa on ollu vähän epälooginen. Se on aina pari päivää ihan kuosissa ja sit taas ei. Tänään hoitajat oli sitten sitä mieltä, että testataan et onko se se sama Clostridium-bakteeri, kun aiemminkin. Annoin sitten ulostenäytteen, otin vikan Imodiumin ja jäin odottelemaan tuloksia. Kyselin pari kertaa niitteen perään, mut eipä niitä ollu kuulemma vastattu. Hoitajat oli sitä näytettä sit omatoimisesti tsiigailleet ja parikin mulle sano, et tuskin siinä sitä bakteeria on. Sain myös lääkäriltä luvan käydä kävelemässä. Ihanaa.

Illalla sainkin sit pienet torut siitä, et en ois saanu sitä Imodiumia ottaa. Ääh. Mun mielestä mulle aiemmin sanottiin et voi ottaa. Ristiriitasta. No, täytyy toivoo, et näyte olis negatiivinen, niin ois tylytys ollu turhaa. Ja muutenkin. En kaipaa sitä bakteeria yhtään. En tipan tippaa.

Viimeyönä kärvistelin aikamoisissa luukivuissa. Molemmat lonkat särki ja särky säteili sääriluihin asti. Jossain vaiheessa alkuyötä kipu siirty poskiluihin ja tohon, öö onkahan se yläleukaluuhun(?). Mietin et lähteekö mulla nyt hampaatkin tällä reissulla vai mitä ihmettä. Mut ei lähteny, ihan sitä uusien solujen muodostumisesta johtuvaa kipua oli sekin. Vaikka se ns. hyvää kipua onkin, niin kyllä mä vähän mietin et pitääkö tänkin tältä tuntua siinä vaiheessa kun tonninen panadol ja yks Oxynorm, eli vahvempi kipulääke ei ollu tehonnu ja venasin toisen Oxynormin tehoa.

Luukipujen tuloksena leukkarit olikin noussu 0.9:ään ja neutrofiilit 0.07:ään. Hb oli pysyny hyvin, jopa noussu 101:een. Ja trombbarit jo viiterajoissa. Tulehdusarvo vaan oli jonkun verran koholla. Mut aika kelpo labrat sain tältä päivältä. Samanlainen nousukiito sais nyt vaan jatkua, kiitos!

Ps. Sain porukoilta nimpparilahjaks samanlaisen lippiksen kun mun pikkusiskolla. Meillä on siis 11 vuotta ikäeroa ja ihan itse toivoin sellasta. Hehee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti