Sivut

maanantai 8. toukokuuta 2017

Päivä 3

Jeps, aamulla kuudelta alko tosiaan tän päivän karkelot. Totaalinestemäärä nostettiin viikoks viiteen litraan päivässä ja sen kyllä huomaa. Lisäks huomas kyllä saaneeensa syklofosfamidia pari tuntia. Ite sytostaatista tuli pöhnänen, lääkärin mukaan krapulainen olo. Sellanen ettei paljon oo tänään tehny mieli tehä muuta kun oottaa päivää kuluvaks. Ei kuitenkaan mikään yltiöpäisen huono, mut vähän liian kenkku mihinkään toiminnalliseen. Kelinkään puolesta ei haittanu viettää päivää sisällä peittojen välissä.

Tän päivän ikävin vaiva on kyllä selkeenä ykkösenä ollu aivan jäätävä nesteturvotus, joka mulla on päällä. Ruokia en oo painollisesti tänään mitenkään hirveesti syöny ja paino on silti 3,5 kiloa enemmän ku aamulla. SOS sanoisin. Posket on ihan pinkeet, samoin vatsa. Tuntuu oikeen kun iho venyy ja vähän kipristelee. Mihinkään ei tee mieli liikahtaa, kun paikallaankin on tukalaa. Nesteenpoistajia on saanu pariin otteeseen, mutten oo vielä huomannu minkäänlaista tehoa. Kauhulla ootan, et minkälainen vesipallo huomenna aamulla on vastassa.

Oon siis vaan maannu tänään. Tää on tän päivän olotila eikä muuks muutu. Turha itteään on ylös väkisin pakottaa. Nyt vielä kun on letkuissakin kiinni. Huomenna on varmaan aika samanlainen olo kun tänään -turvotuksesta riippuen kamalampi tai siedettävämpi. Saan meinaan sen toisen ja vikan sytostaattiannoksen huomenna ja sit menee enää pelkkää suojalääkettä torstai-aamuun asti. Jes.

Lääkäri sano tänään et voin aatella et oon kuukauden päästä siirrosta kotona, niin en sit ainakaan pety. Selvä se, sitä mä sit aattelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti