Sivut

tiistai 9. toukokuuta 2017

Päivä 4

Luojan lykky et tää päivä alkaa olla taputeltu. Tai no ei nyt ihan vielä, mut illassa mennään jo.

Yö oli taas tuskanen. Olin tosi turvonnu koko yön ja iho kipristeli joka puolelta. Lisäks mun maha meni totaalisen sekasin puolenyön jälkeen. Sai istua vessassa ihan riittävästi ja maha oli kipee. Tosi kipee. Näin vaan lyhyitä outoja unia, ja pelkäsin et poksahdan nesteistä. Näin jo kaikki tulevat raskausarvet kasvoilla ja ympäri kehoa. Ois tehny mieli itkee ne nesteet ulos.

Aamu ei tuonu mitään jumalaista helpotusta tilanteeseen. Vessaramppaaminen, turvotus ja päänsärky jatku vaan. Mietin et uskallanko ees syödä vai onks se huono veto kun olo oli niin pinkee muutenkin. Päädyin sit kumminkin syömään kun nälkä oli, eikä olo yleensä syömättömyydestä juuri parane. Nytkin fiilis parani vähän pienehkön vatsakramppikohtauksen jälkeen.

Mun vatsasta ja temppuilevista tippatelineistä huolimatta saatiin kuin saatiinkin vika sytostaatti tiputettua. Pari ylimäärästä vessataukoa ja uuden tippatelineen se vaati. Aah, taas yks etappi takana!

Iltapäivällä ja illalla on olo ollu hiukan parempi. Kävin suihkussa ja poljin hetkisen kuntopyörää vaikka intoa ei ollu kyllä erityisen paljoo. Ruoaks porukat toi taas euron juustoja. Ne menee tällä hetkellä alas. Sairaalaruoka oksettaa jo hajuna. Mietinkin tässä vaan et oon niin kiitollinen mun vanhemmille ja niiden perheille, et ne jaksaa ostaa, tehdä ja tuoda ruokaa mulle. Mun olo ois paljon kurjempi ilman niitä. En olis syöny varmaan tyyliin mitään.

Nyt väsyttää ihan sairaasti. En kyllä silti oota ens yöstä yhtään parempaa. Ties mitä nesteet ja maha keksii taas. Mut toivon parasta!

4 kommenttia:

  1. Moi! Lapseni on juuri Tyksissä solunsalpaajajaksolla. Sairaalan hissin seinällä taitaa olla myös sinun vuosia sitten tekemäsi piirros. Se on hieno. En yhtään ihmettele, että se on saanut jäädä hissiin niin pitkäksi ajaksi. :)
    Tsemppiä edelleen ja positiivisia ajatuksia! T: M

    VastaaPoista
  2. Moikka, tsempit täältä T-sairaalan puolelta myös sun lapselle! Juu siellä se kuulemma edelleen on :) Tein joskus myös osaston seinälle sellaisen kaksiosaisen "eat our pills and beat cancer" -taulun. Saattaa edelleen löytyä sieltä, tai sitten on siivottu muiden töiden tieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiitos tsempeistä. Juu, on se kaksiosainen taulu myös siellä seinällä. Sitäkin on tullut monta kertaa katseltua. Eilen tuumin, että sekin voisi olla sun tekemä ja näköjään sitten olikin. :)
      T:M

      Poista
  3. Sisua taisteluun, sulla on upea asenne! Tsemppiä ja myötätuulta myös aikaisemmin tähän postaukseen kommentoineelle anonyymille ja lapselleen.

    VastaaPoista