Sivut

lauantai 13. toukokuuta 2017

Päivä 8

Tänään oli eka päivä kun neutrofiilit ja leukkarit oli molemmat pyöreitä nollia. Valkosolut siis aika vähissä. Hemoglobiini oli 84. Jos sen lasku jatkuu samanlaisena, niin huomenna ois varmaan tiedossa punasoluja. Olosta ei kyllä arvais, että noin lähellä tankkausrajaa keikutaan. Vähän on sellanen laiska ja saamaton olo ja kaikki fyysinen toiminta hengästyttää aiempaa enemmän. Mutta jos alkuvuoteen vertaa, niin ei todellakaan uskois et samoilla arvoilla mennään.

Suurin osa päivästä on kulunu sängyssä sarjoja katellen ja puhelinta selaillen. Otin myös päikkärit iltapäivästä. Ennen ruokaa kävelin taas sairaalaa ristiin rastiin ja tunnelia pitkin U-sairaalaan pari kertaa. Siellä tunnelin maanpäällisessä osassa tuntuu melkeen siltä, kun olis ulkona kävelemässä. Muuten tuolla kyllä muistaa hyvin kävelevänsä sairaalassa. Väriteema on meinaan aika valkonen.

Hyvä ja rauhallinen meno siis jatkuu täällä. Loppuillan taidankin viettää taas sarjojen parissa. Ja jos tänään vaikka alkais nukkuun suhteellisen ajoissa, niin vois olla haukotusten määrä huomenna vähän pienempi.

2 kommenttia:

  1. Mistähän me löytäisimme graffitin tekijöitä U-sairaalan tunneliin? Se olisi upea paikka kulttuurille.

    VastaaPoista
  2. Jotain seinämaalauksia siellä olikin, mut olishan se tosiaan hyvä paikka maalailla. Tilaa ainakin olis!

    VastaaPoista