Sivut

maanantai 1. toukokuuta 2017

Samalla kaavalla

Jumppailuun, syömiseen, hervottomaan juomiseen ja ulkoiluun mun päivät tällä hetkellä suurimmaks osaks täällä kuluu. Väsymystä saattaa ehkä olla havaittavissa hieman eilistä enemmän tai sitten ei. Vaikee arvioida, kun välillä haukotuttaa ihan huolella ja välillä onkin sitten taas ihan pirtsakka olo. Hassua.

No anyway, mitään kuopan pohjaa ei tässä olla toivon mukaan vielä vähään aikaan saavuttamassa, kun tänäänkin pääsin iltapäivästä vielä ulkoilemaan tosi hyvissä voimissa. Puolisentoista tuntia käpsyttelin tuolla aurinkoisessa jokirannassa. Oottelen jännityksellä vaan sitä hetkeä, kun olotila romahtaa yhtäkkiä. Sormet ristissä toivon et se käy jotenkin edes hieman ennakoitavasti tai ehkä jopa smoothisti. Mut sen näkee sitten. Turha sitä on etukäteen pelätä, sit nukutaan kun nukutaan! Ja levätään kun siltä tuntuu.

Vapun kunniaks porukat toi mulle muun muassa nakkeja, lhapullia, kurkkuja, porkkanoita ja perunasalaattia. Sekä tietenkin ketsuppia, mun tän hetken rakkausruokaa kurkun kanssa. Osastonkin puolelta tarjolla oli teeman mukasesti munkkia ja simaa. Melkein tuli se vappupäivän fiilis siis tännekin. Ainoo vaan etten tolta kaikelta juomiselta oikeen meinannut saada sitä munkkia survottua enää mun mahaan. Alkaa noi kunnon nesteytykset jo jossain tuntua!

Vähän alkaa osaston ruoatkin jo tökkiä. Saattaa toki johtua myös siitä, kun tota juomista on niin hullun lailla. Eihän sinne vatsalaukkuunkaan ihan rajattomasti tavaraa mahdu. Hedelmät ja kasvikset tuntuu ainakin tällä hetkellä ihanan raikkailta syömisvaihtoehdoilta kaiken maailman säilykekurpitsojen ja maustekurkkujen jälkeen. Niitä tarjotaan täällä siis salaattina ruoan ohessa.

No, mutta nyt vähitellen nokka kohti untenmaita ja odottelemaan mitä se seuraava päivä tuokaan tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti