Sivut

perjantai 12. toukokuuta 2017

Päivä 7

Tänään on ollu sänkypäivä. Mut ei siks että mulla ois ollu jotenkin ylitsepääsemättömän väsyny olo. Pääosin oon kököttäny tässä mun sängyssä siks et oon vääntäny koneella yhtä partiohommaa, joka ei itseasiassa oo vieläkään valmis.

Mulla on viha-rakkaussuhde tietotekniikkaan. Sillon  ku se toimii, olisin valmis muuttamaan kaiken tiedon sähköseks ja heittämään paperit ja mapit taivaan tuuliin, mut sillon kun se ei toimi, niin tekis mieli viskata ihan jotain muuta sinne taivaan tuuliin. Ja tänään on ollu tietotekniikan osalta just sellanen ei niin kiva -päivä. Just kun luulin hetki sitten saaneeni sen partio-julisteen valmiiks niin yhtäkkiä yks kuva muuttuu epätarkaks? Siiiiis miten? En koskenu yhtään mihinkään! Aargh.

Pariin otteeseen torkahtelin illalla. Syynä oli taas huono yö. Nukahdin ehkä yhden jäljestä. Siihen asti vuorotellen raavin ja koitin olla raapimatta kutisevaa ihoa. Aamulla oiskin tehny mieli vaan kääntää kylkeä ja jatkaa unia, mut täällä se sotii jotenkin rutiineja vastaan: koita siinä nukkua kun joku ottaa verinäytteitä, mittaa verenpainetta, kysyy ruumiinlämpöä tai vaihtaa lakanoita. Aika fakiiri sais olla, jos silti pystyis vaan koisimaan.

Vointi on edelleen tosi jees. Veriarvot laskee, niin kun suunnitelmiin kuuluu. Ainoo mikä ei oo ollu suunnitelmissa on maksa-arvon nousu (ois tehnu milei kirjottaa arvonnousu, haha kauppakorkee puskee läpi). Se johtuu kuulemma todennäkösesti sellasesta ennaltaehkäsevästä sienilääkkeestä. Se meinattiinkin vaihtaa Ambisomeen. Ah, siihen niin ihanaan sienilääkkeeseen, jonka takia suu turpos umpeen. Sit kun muistutin siitä, niin lääkärit päätti ettei sittenkään vaihdeta vaan seurataan arvoa vaan toistaseks.

Kävin illalla kans kävelemässä sairaalaa ristiin rastiin. Pari kertaa U-sairaalan tunneli edestakasin, kun siellä on hyvä mäki. Saa portaitten lisäks käveltyä ylämäkeen. Huomenna kun on viikonloppu, niin aattelin kysästä et jos voin jo aiemmin mennä käveleen kun porukkaa ei varmaankaan oo kauheesti liikenteessä. Sit vois kävellä pari lenkkiä päivässä.

Nyt ehkä palaan vielä ihmettelemään sitä kuvaa, joka muuttu epätarkaks ja sit painan pään tähän sairaalan littanaan tyynyyn.



2 kommenttia:

  1. Jos kuva on kovin iso ja kone hidas niin pitää vähän odotella että pikselit menee järjestykseen ja kuva terävöityy. Yks ehdotus vaan. Usein kun esimerkiksi PhotoShopilla duunailee jotain juttua niin se onkin yhtäkkiä jotain satamegaa+ ja toiminnot alkaa hidastua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin sain sen onneks eilen pelittämään. Ongelman aiheuttajaa en kyllä löytänyt. Kuvan koko ei tällä kertaa ollu syypää, mut pitää pitää mielessä jatkoa aatellen sekin vaihtoehto!

      Poista