Sivut

sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Päivä 23

Ei vieläkään valoa tunnelin päässä. Lääkäri sanokin, et tässä vaiheessa on hyvä haudata toiveet yhen yön pikaparanemisesta. Se vaan kun ei oo mahollista kun kyseessä on syklofosfamidin tuhoama rakko. Ite aattelen et viikon päästä voi olla toivoa jonkin asteisesta muutoksesta johonkin suuntaan. Toivon tietysti harppausta parempaan. Tai ees askelta. Jos joku seuraavista olis helpottanu ees jonkun verran niin olisin onnellinen.

1) Jatkuva kipu rakossa ja virtsaputkessa kipulääkkeistä huolimatta
2) Aivan sairas polte ja kirvely erityisesti virtsatessa ja sen jälkeen
3) Pidätyskyky heikko, lähes olematon
4) Erittäin kivulias tunne siitä, että rakko työntäis virtsaputken ulos hetkenä minä hyvänsä
5) Verta ja pieniä hyytymiä virtsassa

Taisin muutenkin nuolasta ennen kun tipahtaa. Juhlin jo mun säilyneitä voimia, mut tää rakon ehdoilla tapahtuva vuodelepo se todellinen voimien syöjä on. Heippa vaivalla säilytetyt lihakset ja hieman ennallistettu hapenottokyky.

Sattuu vaan niin paljon joka askeleella, ettei pahemmin tee mieli liikkua. Ihan ku keittiöveistä työnnettäis  virtsaputkea pitkin rakkoon ja takas. Koita siinä sit kävellä.

Mietin et jos vaipuisin viikoks johonkin kipulääkekoomaan ja heräisin ens sunnubtaina vaan tsekkaamaan tilanteen. Et jos musta ei kuulu, niin oon sit kesäunilla!

5 kommenttia:

  1. Joskus sitä tosiaan kaipaisi aikakonetta avukseen. Voimia ja sisukasta mieltä. Oot oikeasti ihan supernainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja niimpä. Tulevaisuudessa tää jakso tuntuu varmasti lyhyeltä, mutta nyt äärimmäisen pitkältä.

      Poista
  2. Moi! En tiedä tuliko pari päivää sitten lähettämäni kommentti perille. Kirjoitin, että lapselleni laitettiin katetri eräässä hoidon vaiheessa, koska hän oli huonossa kunnossa ja jotta hän saisi levättyä. Se oli mielestäni hyvä ratkaisu hänelle. Ehkä Sinullekin voisi olla?
    Tsemppiä taas kovasti!
    T:M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan se tullut, mutta jumiutunut tohon kommenttien tarkistus -osioon. Kiitos vinkistä, pitää jutella lääkärin kanssa :) Tsemppiä myös teille sinne!

      Poista