Sivut

keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Päivä 26

Tänään nostettiin taas kipulääkeannosta, jonka takia oon suurimmaks osaks vaan nukkunu. Välillä heränny syömään ja liian  usein vessaan. Kivut on ollu hallinnassa aamupäivästä alkaen. Aamulla luulin vielä et kuolen niihin.

Lääkäri oli tilannu mulle myös sellasen jonkun nenään sumutettavan vahvan kipulääkkeen. Et jos mun kynnys käyttää niitä vahvempia lääkkeitä sillä tavalla madaltuis. Musta tuleekin imppaaja. No, vielä en oo sitä kumminkaan saanu. Kuulostaa oudolta, voiks se muka tehota? Kai se voi. Raportoin tänne fiiliksiä testin jälkeen.

Tajusin myös millon sitä verta tulee virtsaan ja millon ei. Sitä tulee, jos koitan saada rakon ihan tyhjäks. Ja veren lisäks tulee ihan uskomaton kipu. Tästä lähtien pitää olla superhuolellinen, ettei ees koita saada rakkoa typötyhjäks.

Kuulemma jos ens viikolla on vielä yhtä kovat kivut, niin koitetaan antaa niitä kusosvaurioita korjaavia soluja. Niistä vois olla apua. Mutta se nähään sitten. Perjantaina saan kuitenkin taas sen viruslääkkeen, josta tulee oksettava olo. Viimeks nieleskelin yrjöä kolme kertaa sen päivän aikana. Aina niitten tablettien jälkeen. Toivotaan et lähtis viruskin pois, vaikka suurin osa vaivoistahan johtuu vaan siitä syklofosfamidista.

Nyt vielä litra nesteitä naamaan ja sitten taas nukkumaan!

1 kommentti: